Företagsmassage, ordet på massagetypen där massören kommer in till ditt företag direkt och masserar anställda och dylikt på arbetsplatsen! Slipp åka eller pendla till din favoritmassör, utan be denne besöka dig direkt. Denna typ av massage har blivit något av en trend i Stockholm idag. Fler än någonsin arbetar idag på kontor och liknande arbetsplatser där arbetsmiljön ibland kan tära lite på kroppshållningen. Vi vet alla att långa timmar framför datorn är inte att föredra när det kommer till kroppshållningen. Idag väljer många att istället stå upp när de jobbar framför datorn, istället för att sitta. Vissa väljer att gå på löparband, till och med. En trendig lösning är dock just företagsmassage. Varför göra allt för mycket när du helt enkelt kan beställa lösningen in till dig?

Vad är företagsmassage?

Företagsmassage är en typ av massage som avser massera folk på jobbet medan de arbetar, eller vid paus i arbetsplatsen. Slå ett samtal till massören som erbjuder företagsmassage — boka därefter tid med dem. När det är dags kommer massören till din arbetsplats, ställer ut redskapen och så lägger du dig på massagebänken. Alternativt, om en rast inte är möjlig så brukar även massörerna massera dig direkt medan du arbetar framför skrivbordet.

Den här typen av massage är en ypperlig lösning för de som jobbar långa timmar. Vad är bättre än att ha en massör bakom dig som masserar dig medan du skriver ditt nästa blogginlägg, kalkylerar i Excel eller pratar med kunder på telefon?

Företagsmassage, eller kontorsmassage som det också ibland kallas, har blivit trendigt i Sverige av en väldigt bra anledning. Få massörer erbjuder inte företagsmassage. De flesta erbjuder företagsmassage — och av bra anledningar, också.

Hur bokar man företagsmassage?

Enklast att boka företagsmassage idag är genom internet eller telefon. Hitta först en firma genom Google eller sociala medier. Se vilken massör andra du känner använder, eller kolla betyg hos onlinetjänster som TrustPilot och liknande — alternativt så kan du helt enkelt Googla på “massage i” och så din stad därefter för att med hjälp av sökmotorer online prova dig fram.

När massör väl finns så är det bara att ringa dem eller sända dem ett mail. Svar kommer oftast snabbt och du kan boka din tid därefter.

Oftast brukar telefon vara den smidigaste lösningen, då du då kan boka din tid direkt, vet vad du får och löser allt med ett samtal. Är man på arbetsplatsen och önskar boka massage ringa minuten är en massör i telefonkatalogen något strålande att ha. Välj denna massör när det är dags, ring och boka din tid hos dem. Oftast är de jätteglada att skicka någon eller komma själva om de saknar andra anställda. Många massörer arbetar själva — vilket innebär att du bokar din med en massör och denne kommer sedan för att erbjuda tjänsten. Fungerar lika bra hur som helst.

Företagsmassage i Stockholm

I Stockholm finner man företagsmassage hos de flesta massörer. Stockholm växer i banbrytande fart och där det igår inte fanns kontor finns det idag stora byggnader fulla av kontorsplatser. Dessa arbetare kommer eventuellt att kräva massage, så det gäller att nå dem och sälja på dem massagen för att ta dem som kund. Samtliga arbetare i kontorsmiljö känner igen vikten av en massage på arbetsplatsen då detta i Sverige är något som främjas och ergonomi samt andra hälsoaspekter tas starkt i åtanke när man talar om arbetsmiljö i Sverige. Massage medan man arbetar är något man anser höja produktiviteten och något som främjas så länge det inte hindrar ditt arbete, vilket det oftast inte gör. Varför kan inte någon banka dig i ryggen medan du pratar i telefon? Arbetskollegor kan komma och störa, varför kan inte en massör göra det? Av den anledningen, b la, kallar folk in en massör till arbetsplatsen och njuter av den massage de gjort sig förtjänta till.